Behandlinger

Almindelig fodbehandling

Info

Du får et dejligt fodbad med Gehwol cremeurtebad, hård hud og evt ligtorne fjernes. Derefter klippes, renses og slibes neglene, neglebånd plejes, der afsluttes med en let fodmassage med en creme, der passer til dine fødder.

410 kr.

Paraffin behandling

Info

Efter fodbehandling masseres en fodmaske på dine fødder inden de dyppes i det varme paraffin. Derefter puttes fødderne i håndklæder i ca 10 minutter og når de pakkes ud igen, har du de blødeste fødder.

100 kr.

Lille Fodbehandling

Info

Vælges hvis det enten kun er neglebehandling eller fjernelse af hård hud. Selvfølgelig starter du med et dejligt fodbad samt en let fodmassage til sidst med dejlig creme.

310 kr.

Udvidet fodbehandling

Info

Hvis der er problem områder og behandlingen kræver længere tid. Fodbad først og let fodmassage efter behandlingen.

510 kr.

Fingernegle

Info

( klipning og slibning efterfulgt af silkeblød håndcreme) hvis det kniber med fingerkræfterne eller du har måske svært ved at se, hjælper jeg gerne med dine fingernegle. Kan bestilles seperat eller i forbindelse med en anden behandling.

100 kr.

Delbehandling

Info

Hvis du hurtigt har brug for lindring, for eksempel en nedgroet negl eller en ligtorn, kan denne lille behandling bestilles uden fodbehandling.

200 kr.

Bøjlebehandling

Info

Jeg bruger BS- bøjler, til at afhjælpe nedgroede negle. Det er en lille klar plastbøjle, som limes på neglen. Bøjlens formål er at løfte neglens sider op, så de ikke trykker på tåen’s sider.

175 kr. pr. bøjle

VINYLUX Lak fra CND

Info

Jeg har et væld af farver at vælge imellem. Jeg lægger to lag af den farve du ønsker og afslutter altid med Weekly top coat, der sikrer lang holdbarhed på lakeringen. Lakken er overflade tør efter ca 10 minutter, Jeg anbefaler at du har et par klipklapper med til hjemturen, så lakken kan hærde op, dermed sikrer vi den flotteste lakering.

160 kr.

** eller køb dine yndlings VINYLUX lakker med hjem til 125kr pr farve.

 

SHELLAC

Info

Er en salonlakering der er helt tør efter behandlingen i UV-lys.

Særligt den franske lakering med den hvide kant er flot, når den er lavet med SHELLAC.  Husk selv at fjerne lak/SHELLAC hjemmefra, eller bestil ekstra tid dertil.

50 kr.

Zoneterapi

Info

Alle kan have glæde af zoneterapi, som foregår med tryk og massage alle steder på fødderne. Mens du ligger og slapper ad under et tæppe, aktiveres kroppens kredsløb og immunforsvar og affaldsstoffer drænes væk. Pris pr behandling

360 kr.